На Львівщині затримали метальника димової шашки

09:00 26 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: nv.ua

25 червня близько 20.15 під час зустрічі одного з кандидатів у депутати Верховної Ради України з виборцями на Майдані Незалежності в Стрию невідомий застосував димову шашку.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Працівники поліції затримали правопорушника на місці. Ним виявився 18-річний місцевий мешканець. Його опитали та склали адміністративний протокол за статтею 195-6 (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зустріч кандидата у депутати з виборцями не припинялась».

Натомість речник екс-презижента України Петра Порошенка – Святослав Цеголко – написав на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Стрий. Найняті провокатори кинули димові шашки, намагаючись зірвати зустріч президента Петра Порошенка з громадою. Дві характерні речі – один з провокаторів російськомовний; шашки кинули під час заяви Порошенка щодо спроб заборонити Українську Церкву».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів