На Львівщині затримали громадянина Туреччини

10:24 20 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Державна прикордонна служба України в рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2018», яка розпочалася 10 квітня й буде тривати до 30 листопада, нарощує зусилля на протидію протиправної діяльності на державному кордоні.

Про це повідомили в четвер, 20 вересня, в прес-службі ДПСУ, де також розповіли: «Вчора в ході реалізації завчасно отриманої інформації від оперативників Держприкордонслужби, прикордонники відділу «Рава-Руська» виявили та затримали іноземця під час спроби незаконного перетину ним державного кордону України. Громадянин Туреччини 1988 року народження зізнався, що мав намір поза пунктом пропуску потрапити до країн ЄС».

«Наразі чоловік перебуває у прикордонному підрозділі, де з’ясовуються всі обставини здійснення правопорушення. Стосовно іноземця складено протокол за частиною 1 статті 204-1 КУпАП (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України)», – поінформували також на сторінці ДПСУ в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото затриманого.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів