На Львівщині затримали громадян Індії

12:45 19 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Львівського загону затримали групу нелегальних «туристів», які в обхід пункту пропуску мали намір потрапити до Польщі.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 липня, в Держприкордонслужбі України, де також розповіли: «Інформацію про появу незнайомців біля українсько-польського кордону повідомили прикордонникам відділу «Рава-Руська» місцеві жителі. Після проведення оперативних заходів прикордонники затримали двох  іноземців. Ними виявилися громадяни Індії».

«Наразі «мандрівники» доставлені до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційно-перевірочних заходів та притягнення до відповідальності за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». «Шукачам кращої долі» за спробу перетинання державного кордону України поза пунктами пропуску вчинену групою осіб, загрожує відповідальність у вигляді накладення штрафу від п’ятисот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення», – поінформували також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів