На Львівщині затримали грабіжників, які обібрали 16-річного студента

15:30 28 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: erve.ua

25- та 21-річний мешканці Жидачівського району, один із яких уже тричі був судимий за аналогічні злочини, відібрали в неповнолітнього гроші, мобільний телефон та зарядний пристрій.

Про це повідомляє сьогодні, 28 листопада, підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці. За його інформацією, 16-річний студент, який повертався з Тернопільської області на навчання до Львова, добравшись до Ходорова одним потягом, сподівався без пригод пересісти в цьому місті на інший – безпосередньо до обласного центру.

Але в залі очікування ходорівського вокзалу від нього зажадали грошей і телефон двоє грабіжників – 25- та 21-річний мешканці Жидачівського району, один із яких уже тричі був судимий за аналогічні злочини. Один із них, відібравши в студента телефон та 50 гривень, ще й понишпорив по дорожній сумці студента, аби знайти у ній щось цінне, відтак збагатився» також його зарядним пристроєм.

Намагаючись чинити опір, хлопець отримав удар кулаком в обличчя. Після скоєного грабіжники втекли.

Натомість студент, не зволікаючи ані хвилини, повідомив про інцидент правоохоронців. Відтак співробітники транспортної міліції лінійного відділу на станції Стрий одразу ж виїхали на місце події.

Завдяки детальному опису грабіжників правоохоронці за декілька годин затримали їх, вилучивши у них відбрані ними в хлопця телефон та гроші. Стрийським лінійним відділом уже відкрито щодо них кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Як повідомляв «ЩЛ», 12 листопада на Львівському приміському вокзалі також затримали грабіжників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів