На Львівщині затримали 54 нелегальних мігрантів

17:00 14 серпня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: 04744.info

В обласному управлінні поліції у Львівській області запевнили: «До Державної міграційної служби скеровано 54 звернення щодо законності перебування іноземців в Україні.

У Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили у вівторок, 14 серпня: «На Львівщині триває профілактична операція «Мігрант». Від її початку, правоохоронці виявили понад півсотні мігрантів та іноземців, які порушили міграційне законодавство щодо перебування на території України».

«Превентивні заходи «Мігрант» проводять спільно з працівниками Державної міграційної служби та Державної прикордонної служби України. За період з 1 до 13 серпня на Львівщині вони перевірили 25 хостелів, постійно відпрацьовували місцеві ринки та автодороги», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«Загалом правоохоронці склали 55 адміністративних протоколів, з яких 49 – за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні, п’ять – за невжиття заходів до забезпечення їх своєчасної реєстрації, а один – за невиконання рішення про заборону в’їзду у нашу державу. На порушників накладено штрафні санкції в розмірі  94 890 гривень. Також до Державної міграційної служби скеровано 54 звернення щодо законності перебування іноземців в Україні. Всі вони без винятку були задоволені», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Подробиці – на його сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів