На Львівщині засуджено крадія велосипедів

11:48 18 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Злодія застав «на гарячому» власник гаража.

За скоєння низки крадіжок засуджено до трьох років одного місяця позбавлення волі 27-річного мешканця Стрия. Як встановили працівники міліції під час досудового слідства, він вчинив у період з 4 жовтня до 22 листопада минулого року  чотири крадіжки.

В одному з сіл Стрийського району викрав велосипед вартістю 512 гривень, а згодом разом зі спільником у тому ж селі обікрав гараж. Зловмисники звідти винесли інструменти на суму 1160 гривень. 

У листопаді крадій свою злочинну діяльність продовжив уже на території міста Стрия. 21 листопада до його рук потрапив велосипед вартістю 1360 гривень, залишений власником біля будинку. Та вже наступного дня його злочинна «кар’єра» завершилася затриманням під час крадіжки з гаражу на одній з вулиць міста.

Молодик проник у приміщення, вибивши вхідні двері. В око зловмисникові впав водонагрівач вартістю 300 гривень. Його він перекинув через вікно на вулицю, але втекти з місця крадіжки з викраденою річчю йому не вдалося. Власник гаражу застав злодія «на гарячому», а працівники міліції його затримали.

У судовій залі молодик у вчиненому зізнався. При призначенні покарання суд врахував усі обставини справи та виніс вирок, яким 27-річного чоловіка за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 185 (крадіжка), частиною 2 статті 15 (замах на злочин), частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України засуджено до трьох років одного місяця позбавлення волі.  Вирок вступив у законну силу.

Про це повідомили сьогодні, 18 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів