На Львівщині засудили до чотирьох років позбавлення волі наркозбувача

11:50 6 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: advocat-cons.info

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, Самбірський суд визнав 31-річного наркозбувача винним у вчинених кримінальних правопорушеннях та призначив йому покарання у вигляді до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, повідомили сьогодні, 6 лютого,що в  Самборі суд засудив до чотирьох років позбавлення волі наркозбувача. У повідомленні також конкретизують:

«31-річного зловмисника, котрий на території одного з начальних закладів Самбора збував наркотичні засоби, працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Самбірського міського відділу міліції викрили на весні, минулого року. У березні 2014 року, раніше судимий мешканець Самбора, з метою схилення іншої особи до вживання наркотичних засобів, дав безоплатно місцевому мешканцю для куріння сигарету, яка була наповнена марихуаною.

А вже згодом цей чоловік звернувся до накрозбувача з метою придбання цієї речовини. Зловмисник продав йому 16 грамм марихуани за 400 гривень.

Під час проведення санкціонованого обшуку у помешкання 31-річного чоловіка, працівники міліції виявили та вилучили подріблену речовину рослинного походження. Проведеною експертизою було встановлено, що цією речовиною виявився наркотичних засіб – канабіс. 

За фактами було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 315 (схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. У судовому засіданні зловмисник свою вину визнав повністю. Самбірський суд визнав його винним у вчинених кримінальних правопорушеннях та призначив йому покарання у вигляді до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів