На Львівщині зареєстрували в Журналі єдиного обліку 57 звернень про порушення виборчого законодавства

15:45 25 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Від початку виборчих перегонів до поліції Львівщини надійшло 57 звернень про можливі порушення виборчого законодавства .

Про це повідомили в понеділок, 25 березня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Усі вони були зареєстровані у Журналі єдиного обліку. Станом на 25 березня за дев’ятьма з цих повідомлень правоохоронцями було складено десять протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, які були скеровані на розгляд суду».

«За рішенням суду трьох осіб вже притягнуто до адміністративної відповідальності, розгляд інших матеріалів триває. Також поліцейські проводять перевірки інших повідомлень», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Окрім того, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів