На Львівщині захопили і засіяли 400 га

15:42 13 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nslovo.com

Самовільне захоплення земельних ділянок площею більше, ніж 400 гектарів, викрили працівники управління боротьби з економічною злочинністю головного управління МВС України у Львівській області спільно з прокуратурою області, інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

У Бродівському районі Львівської області працівники сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю посіяли зернові культури на самовільно захоплених площах. Правоохоронці з’ясували, що законними власниками захоплених ділянок були близько 150 пайовиків.

«Відповідно до нормативно-грошової оцінки одного гектара землі, вартість самовільно захоплених земельних ділянок становить майже 2 мільйона гривень», – повідомив заступник начальника відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю головного управління МВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля.

 Керівників підприємства, котрі здійснили захоплення, викрито.

 За цим фактом слідчим відділом територіального органу внутрішніх справ відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 197-1 (Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від двохсот до трьохсот мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів