На Львівщині зафіксували 50 порушень митних правил

14:45 18 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Працівники Львівської митниці вилучили впродовж останніх вихідних майже дві тонни товарів

Про це повідомили у вівторок, 18 червня, в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли подробиці: «Упродовж останніх вихідних з 15 по 17 червня 2019 року працівники Львівської митниці ДФС склали 50 протоколів про порушення митних правил, де предметами правопорушень були товари. Вартість вилучених предметів – майже 200 тисяч гривень Найбільше правопорушень зафіксовано під час ввезенням товарів на митну територію України».

«В основному громадяни намагались порушували порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю. Тобто переміщували «зеленим коридором» товари, переміщення яких обмежено законодавством України, або товари в обсягах, що перевищують неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«Серед вилученого – автозапчастини, твердопаливні котли, холодильники, побутова хімія, косметика, а також одяг та взуття. З продуктів харчування вилучали сири та сосиски. Під час митного контролю на виїзд з України зафіксовано спробу незаконного переміщення сигарет. Затримано транспортний засіб, в якому було обладнано сховок для приховування предметів правопорушення», – повідомили також в обласному управлінні ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів