На Львівщині зафіксували 1317 порушень митних правил

17:15 25 березня 2019 р.

Фото до новини

Працівники Львівської митниці виявили впродовж тижня контрабанди на майже один мільйон гривень

Про це повідомили в понеділок у прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «В період з 18 до 25 березня працівники Львівської митниці ДФС склали 100 протоколів про порушення митних правил на суму майже один мільйон гривень. За 25 протоколами вартість предметів правопорушень буде встановлено додатково.

«Більшість правопорушень зафіксовано в напрямі ввезення в Україну. Зокрема виявлено 3 випадки незаконного переміщення транспортних засобів. Також зафіксовано 20 справ щодо промислових товарів, вісім продуктових тощо. Серед промислових товарів вилучали побутову та оргтехніку, автозапчастини, одяг. Серед продуктових – сир, каву, м’ясопродукти, алкогольні напої», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«Під час вивезення товарів з митної території України виявлено порушення щодо незаконного переміщення давніх монет, пиломатеріалів, тютюнових виробів. Зокрема вилучено 23 кілограмів тютюну та автомобіль «Шкода», як засіб переміщення та приховування предметів правопорушення», – розповіли також в обласному управлінні ДФС.

«Загалом з початку 2019 року працівники митниці склали 1317 протоколів про порушення митних правил, вартість предметів за якими становила понад дев’ять мільйонів гривень», – повідомили також в обласному управлінні ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів