На Львівщині заарештували вбивцю батька

12:24 30 грудня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: zt.20minut.ua

32-річний раніше судимий син під час побутового конфлікту побив батька й завдав йому ножового поранення.

Жителька Червонограда повідомила 27 грудня поліції, що, прийшовши близько 21.40 до свого батька в квартиру, де він проживав, вона виявила його мертвим. Відтак, на місці події працювала слідчо-оперативна група та працівники інших служб поліції.

Експерти виявили на тілі 59-річного чоловіка садна, а також колото-різану рану. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Слідчі з’ясували, що смертельного поранення завдав 59-річному чоловіку його 32-річний раніше судимий син, котрий під час побутового конфлікту побив батька та завдав йому ножового удару. Суд, за клопотанням слідчих, обрав для нього міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили в понеділок, 30 грудня, в Головному управлінні поліції у Львівській області. Як інформував «ЩЛ», на Львівщині затримали винуватців смертельних ДТП.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів