На Львівщині заарештували рецидивістів, які збували опій

17:45 15 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Червоноградського відділу поліції затримали двох раніше неодноразово судимих місцевих мешканців віком 36 та 56 років.

Про це повідомили у вівторок, 15 жовтня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Затримані причетні до виготовлення та збуту наркотичного засобу «опій ацетильований» на території Червонограда й Соснівки».

«Зловмисники виготовляли наркотичні речовини у квартирі 48-річного місцевого жителя. Під час санкціонованих обшуків виявили нарковмісні речовини, медичні шприци, грошові кошти, мобільні телефони та інші речові докази. Усе вилучено та скеровано на експертизу», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Правоохоронці затримали двох раніше судимих зловмисників та повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 80 280 гривень. Зловмисникам загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів