На Львівщині заарештували підозрюваних у розбої

11:48 7 жовтня 2019 р.

Сокальський районний суд

Сокальський районний суд
Фото: google.com.ua

У Сокальському районному суді обрали запобіжний захід підозрюваним у розбої.

Про це повідомили в понеділок, 7 жовтня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «Інцидент стався у Сокальському районі увечері 29 вересня 2019 року. Того дня двоє чоловіків у масках увірвалися у адміністративне приміщення фермерського господарства та побили його власника – 57-річного громадянина Польщі.

«Зловмисники погрожували потерпілому зброєю та привласнили більше 200 тисяч гривень. Чоловіки зв’язали жертву і забрали його мобільні телефони, а після цього утекли. Однак, підприємець зумів звільнитись та повідомити працівників прикордонної служби, які спільно із поліцейськими затримали лиходіїв у таксі, яке прямувало у напрямку Львова», – поінформували також у прокуратурі.

«У затриманих вилучено викрадені гроші, пневматичний пістолет та інші речові докази. Особи чоловіків з’ясовано. Ними виявились двоє жителів Соснівки віком 34 та 39 років, один із яких працював у цьому фермерському господарстві», – розповіли також у прокуратурі.

«Чоловіки пояснили свій вчинок тим, що їм були потрібні гроші на погашення кредиту. За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури слідчим суддею Сокальського районного суду обом фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб без права внесення застави. За скоєне їм загрожує від семи до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів