На Львівщині заарештували підозрюваного у вбивстві пенсіонера

13:10 23 липня 2019 р.

Городоцький районний суд

Городоцький районний суд
Фото: google.com.ua

Неодноразово судимий чоловік перебуватиме під вартою за умисне вбивство на Львівщині.

Про це повідомили у вівторок, 23 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва органів прокуратури області жителю Городоцького району повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)».

«20 липня цього року на подвір’ї одного із господарств у селі Долиняни на Городоччині, під час спільного розпивання спиртного, між 39-річним чоловіком та його 71-річним знайомим виникла сварка, під час якої один із них схопив металевий предмет та завдав іншому численні удари по голові. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер», – поінформували також у прокуратурі.

«Після скоєного фігурант зник з місця пригоди. Проте, завдяки скоординованій роботі Городоцької прокуратури та працівників місцевого відділу поліції лиходія вдалось затримати. Підозрюваному обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За вчинення вказаного злочину чоловікові загрожує позбавлення волі до 15 років», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів