На Львівщині заарештували крадія 14 велосипедів

17:05 6 травня 2019 р.

Бродівський районний суд

Бродівський районний суд
Фото: google.com.ua

Суд обрав для рецидивіста з Бродів міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

У Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили в понеділок, 6 травня: «19 квітня в Бродівське відділення поліції з заявою про крадіжку велосипеда звернулась 36-річна місцева мешканка. За словами жінки, велосипед вона залишила на ніч у під’їзді будинку і зранку не виявила його на місці».

«У той самий день до поліції за допомогою звернувся 39-річний місцевий мешканець, у якого цієї ж ночі з під’їзду будинку також було викрадено ровер. Наступного дня, 20 квітня, до поліції звернувся ще один мешканець райцентру віком 40 років, з під’їду будинку якого було викрадено ще один велосипед», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Усі викрадені двоколісні транспортні засоби були іноземного виробництва вартістю від 2200 до 4500 гривень. Як з’ясували правоохоронці, до скоєння злочинів причетний 33-річний житель Бродів, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«Правоохоронці затримали зловмисника під час проведення оперативних заходів на автодорозі «Київ-Чоп». У причепі автомобіля «Опель» було виявлено десять велосипедів та інші викрадені речі», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Під час досудового розслідування з’ясували, що чоловік причетний до сімнадцяти злочинів, зокрема – чотирнадцяти крадіжок велосипедів та трьох крадіжок з будинків. Суд обрав для зловмисника міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів