На Львівщині взяли під варту крадія пожертв

10:45 19 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

17 лютого працівники поліції отримали повідомлення від настоятеля одного з храмів у Стрию, що невідомий пошкодив у церкві скарбничку для пожертв, викрав гроші та намагався втекти, однак, завдяки небайдужим мешканцям, був затриманий.

Про це повідомили в середу, 19 лютого, в Головному управлінні поліції у Львівській області. Очільник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш розповів подробиці: «Працівники поліції оперативно прибули на місце та затримали зловмисника. Його особу з’ясовано – це 24-річний мешканець Закарпатської області, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. За рішенням суду йому обрано запобіжний  захід – тримання під вартою».

Слідчі повідомили закарпатцю про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Відтак, 24-річному жителю Закарпатської області загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині затримали причетних до трьох злочинів, які перебували у розшуку та неодноразово були засудженні за вчинення майнових злочинів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів