На Львівщині вже розшукали водія, який збив учора насмерть пішохода й утік із місця ДТП

12:21 23 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: freelawyer.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ, вчора, 22 лютого 22-річний житель Сколівського району скоїв за кермом легковика «Volkswagen Passat» наїзд на 24-річного місцевого мешканця.

«На Сколівщині розшукали водія-втікача, який збив на смерть пішохода», – повідомили сьогодні, 23 лютого, в прес-службі обласного управління ДАІ, конкретизуючи при цьому

«У Сколівському районі внаслідок автопригоди загинув 24-річний пішохід. Водій, який вчинив цю ДТП, залишив місце події, втім, правоохоронці швидко розшукали його.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у смт Славське надійшло до міліції учора, 22 лютого, близько 5-ї години ранку. До місця події одразу ж вирушила слідчо-оперативна група.

ДТП відбулась на вулиці Архангельського. За попередніми даними, водій легковика не обрав безпечної швидкості руху, збив на смерть 24-річного місцевого мешканця та втік.

На місці події правоохоронці виявили уламки від автомобіля, яким керував порушник. Завдяки такій знахідці працівники ДАІ встановили колір та марку цього авто, а згодом – розшукали й самого водія.

Утікачем виявився 22-річний житель Сколівського району, який був за кермом легковика «Volkswagen Passat». Наразі триває розслідування. Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагічної події».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів