На Львівщині виявили велику партію прихованої техніки

15:40 23 серпня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: portal.lviv.ua

Податкові міліціонери виявили на Львівщині велику партію побутової техніки іноземного виробництва, ввезеної до України без сплати митних платежів.

Про це повідомили в п’ятницю, 23 серпня, в Головному управлінні ДФС у Львівській області, де також розповіли: «В межах операцій «Рубіж», «Бастіон» та «Мережа» було з’ясовано, що в одному зі складських приміщень Борислава здійснювалось накопичення та реалізація побутової техніки європейських виробників, яка ввозиться до України подрібненими партіями без сплати митних платежів та податків. Реалізація техніки відбувалась через інтернет-магазин і поштових операторів».

«У результаті санкціонованих судом і проведених обшуків в межах кримінального провадження за частиною 2 статтею 212 Кримінального Кодексу України («Ухилення від сплати податків у великих розмірах») виявлено та вилучено побутову техніку іноземного виробництва орієнтовною вартістю близько чотири мільйони гривень, печатки контрагентів-нерезидентів, банківські картки, чорнову бухгалтерію, не обліковану («тіньову») готівку», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«Кримінальним кодексом України передбачена відповідальність за такі дії у вигляді штрафу від 2000 до 3000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 34 до 51 тисячі гривень) з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років», – повідомили також в обласному управлінні ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів