На Львівщині вимагали та одержали хабар чиновники районного управління Державної реєстраційної служби

12:38 11 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: caricatura.ru

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, чиновники Державної реєстраційної служби вимагали та одержали 1000 гривень за надання витягів з реєстру прав на нерухоме майно.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили в четвер, що 10 грудня співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області на «гарячому» викрили службових осіб Державної реєстраційної служби одного з районних управлінь області, котрі вимагали та одержали грошові кошти у сумі 1000 гривень за надання витягів з реєстру прав на нерухоме майно. Начальник УБОЗ ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Денис Гусашвілі повідомив із цього приводу: «Під час санкціонованих обшуків у кабінетах та помешканнях держслужбовців ми виявили та вилучили грошові кошти у сумі 1550 гривень, 2800 доларів США, а також робочу документацію, платіжні чеки, технічні паспорти на об`єкти нерухомості, чисті листки формату А-4 з відтисками мокрих печаток та банківські картки».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів