На Львівщині вилучили майже півтори тонни фірмового одягу

16:32 15 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Працівники Львівської митниці вилучили майже півтори тонни фірмового одягу.

Про це повідомили в четвер, 15 серпня, в Головному управлінні ДФС у Львівській області, де також розповіли: «В пункт пропуску «Краковець» прибули з Польщі два вантажні автомобілі під керуванням громадян України зі Львівщини. Під час письмового декларування один із них заявив про відсутність у нього будь-яких товарів. Однак під час огляду транспортного засобу на спальному місці в кабіні було виявлено п’ять поліетиленових мішків нового одягу, зокрема – 344 одиниці джинсів та безрукавок.

«В іншій машині митники знайшли майже 200 пар джинсів. Водій заявив, що перевозить одяг, проте не вказав його кількості та вартості, оскільки йому про це не відомо, адже він не є власником товару, а отримав його від невідомої особи, яка попросила перевезти цей товар через митний кордон України», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«У пункті пропуску «Шегині» громадянин Молдови транзитом через територію України в Молдову переміщував згідно з поданими товаросупровідними документами одяг, який був у використанні, виробництва ЄС і додаткові речі до нього вагою одну тонну загальною вартістю 7900 євро. Однак митники здійснили повний огляд вантажу і виявили, що насправді везуть товар з етикетками без ознак зношеності», – розповіли також в обласному управлінні ДФС.

«У цьому випадку керівник компанії-відправника товару як підставу для його переміщення подав документи, що містять неправдиві відомості щодо найменування, ціни та вартості. Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. В усіх випадках товар вилучено. Справжню його вартість буде встановлено додатково. Справи скерують до суду», – повідомили також в обласному управлінні ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів