На Львівщині вилучили дельтаплан

10:05 20 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

У пункті пропуску «Шегині» на Львівщині затримали розібраний дельтаплан, який намагалися потай ввезти в Україну мікроавтобусом громадянин України 1984 року народження.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі, де також розповіли: «Водій направив транспортний засіб «зеленим коридором», де перетинають кордон ті, кому нічого декларувати. За ініціативою прикордонників мікроавтобус вивели на поглиблений огляд».

«У багажному відділенні оглядова група виявила дельтаплан без двигуна та крил. За цим фактом представники ДФС склали протокол про порушення митних правил. Виявлений вантаж вилучили», – поінформували також у ДПСУ.

«2019 року на ділянці Західного регіонального управління прикордонники виявили та затримали дев’ять літальних апаратів, які використовувались у протиправній діяльності. Малі літальні апарати, як пілотовані, так і безпілотні, все частіше використовують пачкарі для транспортування контрабандного курива», – розповіли також у ДПСУ.

«Такі порушення найскладніше виявити. Ще важче припинити – затримання відбуваються зазвичай під час зльоту-посадки, або транспортування літальних апаратів та вантажу. Держприкордонслужба вкотре наголошує, що будь-які спроби протиправної діяльності на кордоні жорстко припинятимуться із застосуванням усіх можливих ресурсів та дотриманням законодавчих норм», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів