На Львівщині вилучили 580 грамів кокаїну

17:45 21 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Правоохоронці виявили разом зі співробітниками СБУ в пункті пропуску «Краківець» 580 кокаїну в автомобілі.

Про це повідомили в середу, 21 серпня, у Держприкордонслужбі, де також розповіли подробиці: «52-річний громадянин України з Дніпропетровщини спробував ввезти в Україну наркотичні речовини через пункт пропуску «Краківець» на Львівщині. Випереджувальну інформацію прикордонникам надали співробітники Управління СБУ у Київській області».

«Тому з появою в пункті пропуску «Mitsubishi» української реєстрації охоронці кордону направили автівку на додатковий огляд. Згодом, з допомогою службового собаки, в порожнинах панелі приладів за автомагнітолою, спільна оглядова група знайшла вакуумний пакунок із речовиною білого кольору», – поінформували також у ДПСУ.

«За результатами експрес-аналізу встановлено, що у пакунку наркотична речовина «кокаїн» загальною вагою 580 грамів. Громадянина України затримано», – розповіли також у ДПСУ.
«У його діях вбачаються ознаки вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів)», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів