На Львівщині вибухотехніки й кінолог перевіряли повідомлення про замінування житлового будинку

09:25 9 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, вчора, 8 лютого о 16:12 невідома особа на телефон «102» повідомила чергового Самбірського міськрайонного відділу МВС України про замінування триквартирного триповерхового житлового будинку на вулиці Филипчака, 11.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в понеділок, що вчора, 8 лютого о 16:12 невідома особа на телефон «102» повідомила чергового Самбірського міськрайонного відділу МВС України про замінування триквартирного триповерхового житлового будинку на вулиці Филипчака, 11. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області та Самбірського району згідно з «Планом дій...» у складі 21 особи та 9 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

З будинку виведено на безпечну відстань дев’ятьх мешканців. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Львівському обласному управлінні МВС України разом з кінологом проведено обстеження будинку та прилеглої території

 О 18:31 пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів