На Львівщині врятували життя винуватцю смертельної ДТП

13:00 25 грудня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lv.npu.gov.ua

Водій мікроавтобуса «Мерседес», скоївши наїзд на велосипедиста, втік з місця події та намагався покінчити життя самогубством, спричинивши собі ножове поранення шиї у гаражі.

Про це повідомили в середу, 25 грудня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що 24 грудня близько 18.15 в одному зі сіл Самбірського району місцевий житель виявив на дорозі закривавлене тіло чоловіка. На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також працівники інших служб та підрозділів поліції.

Правоохоронці з’ясували особу загиблого – ним виявився 40-річний житель села. Експерти виявили на тілі ушкодження, характерні для наїзду автомобіля, неподалік лежав деформований велосипед. Велосипедист отримав унаслідок наїзду травми, несумісні з життям, від яких помер на місці події. Водій, котрий скоїв ДТП, з місця події втік.

Правоохоронці з’ясували, що наїзд був скоєний мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», а також особу водія – 55-річного жителя одного зі сіл Старосамбірського району. Прибувши за адресою проживання водія-втікача, поліцейські виявили у гаражі мікроавтобус «Мерседес Спринтер» з характерними пошкодженнями та закривавленого водія.

Приїхавши додому, чоловік намагався покінчити життя самогубством, спричинивши собі ножове поранення шиї. Правоохоронці разом з родичами надали травмованому медичну допомогу, після чого каретою «швидкої» його було доставлено у лікарню.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як інформував «ЩЛ», водій, який збив на Львівщині насмерть велосипедиста, втік.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів