На Львівщині відпустили під домашній арешт підозрюваних у причетності до обвалу будинку

09:10 31 серпня 2019 р.

Дрогобицький міськрайонний суд

Дрогобицький міськрайонний суд
Фото: wikipedia.org

Підозрювані в службовій недбалості, яка спричинила руйнування частини будинку в Дрогобичі, перебувають під домашнім арештом.

Про це повідомили в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Таку міру запобіжного заходу – домашній арешт строком на шістдесят діб –суд обрав для працівників одного з дрогобицьких комунальних підприємств, 57-річного чоловіка та 60-річної жінки».

«Правоохоронці повідомили їм про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України, відтак, їм загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Правоохоронці затримали підозрюваних 28 серпня після обвалу частини житлового будинку на вулиці Грушевського у Дрогобичі. Досудове розслідування триває», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів