На Львівщині відпустили під домашній арешт підозрюваного у вбивстві

11:45 18 квітня 2019 р.

Сокальський районний суд

Сокальський районний суд
Фото: google.com.ua

23-річний житель Сокальщини може опинитися за ґратами за умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть.

Про це повідомили в четвер, 18 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: « За процесуального керівництва органів прокуратури області повідомлено про підозру 23-річному жителю Сокальщини у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Подія трапилась 14 квітня 2019 року в одному зі сіл Сокальського району в житловому будинку, де спільно проживали підозрюваний та потерпілий».

«Досудовим розслідуванням з’ясовано, що під час раптового конфлікту хлопець завдав своєму 36-річному дядькові один удар гострою частиною металевої мотики у голову. Від отриманих травм потерпілий помер в реанімаційному відділенні Червоноградської центральної міської лікарні», – поінформували також у прокуратурі.

«За клопотанням сторони обвинувачення слідчим суддею Сокальського районного суду Львівської області фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. У проваджені призначені експертизи, проводяться інші необхідні слідчі дії. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає позбавлення волі до 10 років», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів