На Львівщині в 65-річної ґаздині вилучили 30 кг марихуани

16:35 25 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Правоохоронці стверджують, що мешканка Старосамбірського району це зілья вирощує, переробляє й продає.

Як повідомляє сьогодні, 25 листопада, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, співробітники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області спільно зі працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків міського управління міліції з’ясували, що у Старосамбірському районі місцева мешканка вирощує, переробляє та продає марихуану у великих кількостях. Отримавши дозвіл суду, міліціонери провели обшук за місцем проживання 65-річної жінки.

Під час огляду будинку правоохоронці виявили 14 поліетиленових пакетів, у яких знаходилась мелена речовина рослинного походження зеленого кольору з характерним запахом. Таку ж речовину в поліетиленових пакетах та мішках виявлено під час огляду господарських приміщень.

Начальник відділу легального обігу наркотиків управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Юрій Черга розповів також:

«Під час огляду території навколо помешкання жінки, ми натрапили на так звану «землянку», з якої вилучили 30 пластикових пляшок наповнених дрібно-меленою марихуаною. Загальна маса вилученої речовини становить близько 30 кг. Ми запобігли розповсюдженню 30 тисяч доз наркотичної речовини».

Вартість вилученого наркотичного засобу за цінами «чорного» ринку становить понад півмільйона гривень. Даний факт зареєстровано в єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 3 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Відтак розпочато досудове розслідування.

Як повідомляв «ЩЛ», на Львівщині за вирощування й збут конопель запроторили в СІЗО 64-річну пенсіонерку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів