На Львівщині ув’язнили вбивць продавців крамниці

13:05 20 травня 2019 р.

Дрогобицький_міськрайонний_суд

Дрогобицький_міськрайонний_суд
Фото: wikipedia.org

Прокуратура домоглася в суді максимального покарання для убивць продавців магазину у Бориславі

Про це повідомили в понеділок, 20 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Відділом ювенальної юстиції прокуратури області забезпечено підтримання публічного обвинувачення у суді стосовно двох жителів Трускавця (серед яких неповнолітній), за вчинення ними кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 187 (розбій) і пунктами 1,6 та 12 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Крім цього, неповнолітній зловмисник обвинувачувався і у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю).

«Йдеться про розбійний напад та умисне вбивство двох продавців магазину комп’ютерної техніки у Бориславі, яке трапилося у грудні 2017 року. В результаті злочинних дій фігурантів загинули 20-річна дівчина та 27-річний хлопець, а з магазину «Комп’ютерний всесвіт» викрадено грошові кошти та мобільні телефони на загальну суму понад 81 тисяч гривень», – поінформували також у прокуратурі.

«Відтак, вироком Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області неповнолітнього засуджено до максимального покарання – 15 років позбавлення волі, а його повнолітнього спільника – до довічного ув’язнення з конфіскацією майна. З моменту розкриття злочину обвинувачені утримуються під вартою», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів