На Львівщині ув’язнили «телефонного» шахрая

10:15 19 березня 2019 р.

Городоцький районний суд

Городоцький районний суд
Фото: google.com.ua

Городоцький районний суд у Львівській області визнав винним 34-річного жителя Червонограда.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили у вівторок, 19 березня: «Городоцькою місцевою прокуратурою у суді підтримувалось державне обвинувачення стосовно 34-річного жителя Червоноград, який вчинив п’ять епізодів кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (незакінчений замах на заволодіння шляхом обману чужим майном (шахрайство), вчинене повторно)».

«Зокрема, зловмисник телефонував у листопаді 2017 року на стаціонарні телефони потерпілих та повідомляв, що їхні родичі начебто потрапили у дорожньо-транспортну пригоду і аби уникнути відповідальності потрібно надати грошові кошти. Загальна сума завданих збитків потерпілим становила майже 22 тисяч гривень», – поінформували також у прокуратури.

«У ході судового розгляду обвинувачений свою вину визнав у повному обсязі, а також відшкодував завдану своїми неправомірними діями матеріальну шкоду. Вироком Городоцького районного суду Львівської області чоловіка визнано винним у вчиненні інкримінованих злочинів та призначено покарання у виді двох років і шістьох місяців обмеження волі», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів