На Львівщині ув’язнили розбійника зі Закарпаття

11:20 19 червня 2019 р.

Будівля суду й прокуратури в Стрию

Будівля суду й прокуратури в Стрию
Фото: wikimapia.org

Розбійник зі Закарпаття, який разом зі спільниками пограбував пенсіонерку, потрапив за ґрати на сім років і три місяці.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в середу, 19 червня: «За процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, України, до суду був скерований обвинувальний акт стосовно раніше судимого за майнові злочини 32-річного уродженця Берегово, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій)».

«Зловмисник, разом із іншими на даний час засудженими особами, проник у грудні 2015 року у домогосподарство жительки Стрийщини. Застосувавши до пенсіонерки фізичне насильство та погрози розправою, лиходії заволоділи грошима, ювелірними виробами та іншими цінностями на загальну суму понад 172 тисяч гривень», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Двох із зловмисників затримали незадовго, а іншого – у вересні цього року. Відтак, вказану особу визнано винною та з урахуванням статті 70 Кримінального кодексу України, засуджено до семи років і трьох місяців позбавлення волі з конфіскацією майна», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів