На Львівщині ув’язнили рецидивіста за 28 крадіжок

12:00 24 жовтня 2018 р.

Будівля суду й прокуратури в Стрию

Будівля суду й прокуратури в Стрию
Фото: wikimapia.org

Стрийська місцева прокуратура довела у суді вину 42-річного місцевого мешканця.

Про це повідомили в середу, 24 жовтня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли, що він підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 185 (крадіжка вчинена повторно), частиною 3 статті 185 (крадіжка поєднана з проникненням) та статтею 395 Кримінального кодексу України (самовільне залишення місця проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду). Цей неодноразово засуджений за злочини проти власності чоловік упродовж 2016-2017 років умисно скоїв нові злочини – 28 крадіжок, серед яких – квартирні та на залізниці.

«Перебуваючи під адміністративним наглядом, після звільнення з місць позбавлення волі, правопорушник, без поважних причин, не прибув у визначений строк до місця проживання, яке він вказав адміністрації колонії. Це при тому, що зловмисник достовірно знав, що не проживатиме за цією адресою», – поінформували також у прокуратурі.

«Крім цього, чоловік жодного разу не з’явився на реєстрацію в Стрийський відділ поліції. Відтак, за вчинені злочини його засуджено до п’яти років і двох місяців позбавлення волі», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів