На Львівщині ув’язнили на 10 років громадянина Молдови

11:45 2 липня 2019 р.

Городоцький районний суд

Городоцький районний суд
Фото: google.com.ua

Городоцький районний суд у Львівській області визнав винним громадянина Молдови за в контрабанду 2,5 кілограма таблеток МДМА.

Про це повідомили у вівторок, 2 липня, в прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління СБУ Львівщини, а обвинувачення у суді підтримувала прокуратура області. Зібраними у справі доказами з’ясовано, що 30-річний громадянин Республіки Молдова приховав від митного контролю 2,5 кілограма таблеток оранжевого кольору із вмістом особливо небезпечної психотропної речовини 3,4-метилендіоксиметамфатаміну (МДМА)».

«Ці таблетки зловмисник помістив у паливний бак власного автомобіля та спробував перетнути митний кордон України на міжнародному автомобільному пункі пропуску «Краковець» Львівської митниці ДФС. При цьому, чоловік використав засоби, що утруднюють виявлення контрабанди», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Такі неправомірні дії іноземця кваліфіковано за частиною 3 статті 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів). Відтак, вироком Городоцького районного суду Львівської області обвинуваченого визнано винним та засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів