На Львівщині умовно засудили ухилянта від аліментів

10:45 29 липня 2019 р.

Радехівський районний суд

Радехівський районний суд
Фото: google.com.ua

На Львівщині судять чоловіків, які не сплачували аліментів та ухилялись від призначеного покарання.

Про це повідомили в понеділок, 29 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальних провадженнях стосовно двох осіб, які злісно ухиляються від виконання суспільно корисних робіт (стаття 389-2 Кримінального кодексу України), які їм суд призначив за несплату аліментів».

«Двоє жителів Бродівщини взагалі не сплачували аліментів неповнолітнім дітям, в зв’язку із чим судом накладено на них адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт. Проте, такі заходи впливу не подіяли, оскільки порушники продовжували ухилятись від покарання», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Досудове розслідування у розпочатих кримінальних провадженнях завершено, а обвинувальні акти скеровано до місцевого суду. За результатами їх розгляду, стосовно одного із боржників судом вперше на Львівщині постановлено обвинувальний вирок – зловмисника засудили умовно», – розповіли також в обласній прокуратурі.

«Якщо упродовж випробувального строку чоловік скоїть правопорушення, то потрапить до в’язниці. Стосовно іншого обвинуваченого справа ще перебуває на розгляді в суді», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів