На Львівщині у гаражах і автомобілях вилучили речовини, подібні на канабіс і амфетамін (відео)

13:16 7 травня 2021 р.

Фото до новини

Мешканці трьох міст Львівської області організували злочинну схему виготовлення та реалізації наркотичних засобів та психотропних речовин, зокрема, «амфетаміну» та «канабісу» на території Львівщини.

Зловмисників, мешканців Стебника, Трускавця та Дрогобича віком 33, 39 та 45 років, викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно з слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективами) слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv

Як встановили правоохоронці, зловмисники організували злочинну схему виготовлення та реалізації наркотичних засобів та психотропних речовин, зокрема, «амфетаміну» та «канабісу» на території Львівської області.

6 травня правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями проживання зловмисників, а також у гаражних приміщення та в автомобілях, під час яких виявили та та вилучили речовини, подібні на «канабіс» та «амфетамін», засоби для їх виготовленння і фасування, прекурсори, нарковмісні таблетки «субутекс», а також чорнові записи та грошові кошти, виручені від незаконної діяльності. 

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Обшуки проводились за силової підтримки бійців батальйону особливого призначення поліції Львівщини.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів