На Львівщині святкують із вогнепальними пораненнями

13:50 8 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zbroya.info

Різдвяний обід в одному зі сіл Жидачівського району закінчився для господаря будинку та одного із його гостей стріляниною.

7 січня в Жидачівський райвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що в тамтешню лікарню доставлено в стані алкогольного сп’яніння й з вогнепальним пораненням шиї та голови 37-річного мешканця одного зі сусідніх сіл, якого госпіталізовано в реанімаційне відділення лікарні. А виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що близько 13-ї години 7 січня в приміщенні житлового будинку 37-річного безробітного жителя одного зі сіл Жидачівського району під час святкування Різдва господарем цієї оселі та двома його приятелями-односельцями один із них, також 37-річний, отримав вогнепальне поранення шиї та голови.

За словами господаря будинку, гість, розглядаючи під час спільного застілля та вживання алкогольних напоїв його мисливську рушницю «HATSON ESCORT» 12 калібру, з власної необережності завдав собі вогнепальне поранення. Натомістьзаступник начальника управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області, полковник міліції Сергій Богданов розповів: «У ході розслідування обставин отримання вогнепального поранення потерпілим та згідно висновку фахівців, встановлено, що чоловік не міг собі самостійно спричинити вогнепальні поранення, вони були завдані іншою особою».

А відтак у скоєнні даного кримінального правопорушення обґрунтовано підозрюється господар будинку. Згідно зі статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України, він уже затриманий і доставлений в ІТТ (ізолятор тимчасового тримання).

Натомість постраждалий перебуває в лікарні, його стан медики розцінюють, як стабільно важкий. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із правовою кваліфікацією «замах на злочин» (частина 1 статті 15 Кримінального кодексу України ) та «умисне вбивство» частина 1 статті 115 ККУ.

Про це повідомляє сьогодні, 8 січня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

Як інформував «ЩЛ», у Львові впіймано «на гарячому» хабарника.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів