На Львівщині судитимуть за розкрадання 52417 літрів спирту керівника підприємства та його спільників

12:44 12 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dzvin.org

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, до Жовківського районного суду скеровано матеріали кримінального провадження щодо організованої групи осіб за розкрадання майна підприємства на суму понад 5 млн. гривень.

«На Львівщині засудять зловмисників за привласнення майна підприємства на 5 млн. гривень», – повідомили сьогодні, 12 березня, в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, конкретизуючи при цьому:

«До Жовківського районного суду Львівської області скеровано матеріали кримінального провадження щодо організованої групи осіб за розкрадання майна підприємства на суму понад 5 млн. гривень. Нагадаємо, що у лютому працівники слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Львівській області оголосили про підозри у вчиненні злочину 30-річному керівникові та його чотирьом спільниками, які упродовж тривалого часу розікрали 52417 літрів етилового спирту, виготовленого на цьому ж підприємстві.

На крадіїв чекає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади та конфіскація майна. Для відшкодування завданих збитків, на майно зловмисників накладено арешт на суму близько 4 млн. гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів