На Львівщині судитимуть за незаконний видобуток гравію

12:15 5 вересня 2019 р.

Самбірський міськрайонний суд

Самбірський міськрайонний суд
Фото: sb.lv.court.gov.ua

25-річний житель Самбірщини без дозволу на користування надрами здійснив на заплаві ріки Бистриця біля села Винники на Дрогобиччині забір і завантаження на автомобіль п’яти кубометрів піщано-гравійної сировини (гравію).

Про це повідомили в четвер, 5 вересня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного видобування на Львівщині корисних копалин загальнодержавного значення, відповідальність за яке передбачена частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України.

«Обвинувальний акт щодо житель Самбірщини та угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та підозрюваним, скеровано до Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області для розгляду по суті. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді штрафу від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк», – поінформували також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів