На Львівщині судитимуть юнаків, які побили до смерті однолітка

12:40 17 липня 2019 р.

Жовківський районний суд

Жовківський районний суд
Фото: gv.lv.court.gov.ua

Трьом юнакам з Жовківщини, які до смерті побили однолітка, загрожує в’язниця.

Про це повідомили в середу, 17 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Червоноградською місцевою прокуратурою скеровано до Жовківського районного суду обвинувальний акт стосовно трьох неповнолітніх, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) й частиною 4 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України».

«Йдеться про інцидент, який стався у ніч з 12 на 13 квітня цього року на території одного з домогосподарств у Жовкві. Троє зловмисників, віком від 15 до 17 років, вимагали від потерпілого 12 тисяч гривень, застосовуючи при цьому насильство», – поінформували також у прокуратурі.

«Юнаки по черзі завдавали 17-річному хлопцю удари руками та ногами у обличчя, тулуб, голову та інші частини тіла. Внаслідок важких травм він помер. Після вчиненого лиходії закопали тіло убитого неподалік будинку», – розповіли також у прокуратурі.

«Фігурантам продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Тепер за вчинене їм загрожує від семи до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів