На Львівщині судитимуть учасників організованої злочинної групи

14:05 20 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: promin.cv.ua

На Львівщині судитимуть учасників організованої злочинної групи, які займалися гральним бізнесом.

Про це повідомили в понеділок, 20 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що досудове розслідування, яке проводили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (відділу детективів) слідчого управління поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури Львівської області та оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань Нацполіції України, завершено. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Гральні заклади були розташовані в Трускавці й Стебнику. Вони працювали під вивісками операторів лотерей. Але фактично, відвідувачам надавались послуги у сфері грального бізнесу за допомогою комп'ютерної техніки та із виплатою виграшних коштів.  Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерне обладнання, яке зловмисники використовували для надання клієнтам незаконних послуг, флеш-накопичувачі, «чорнові» бухгалтерські записи, мережеве та інше обладнання, а також грошові кошти, виручені від злочинної діяльності.

Організатору групи, 27-річному жителю Трускавця, та його спільникам слідчі повідомили про підозру у скоєнні  злочину, передбаченого частиною 3 статті 28 (вчинення злочину організованою групою) і частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Учасникам організованої злочинної групи загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як інформував «Щоденний Львів», в обласному управлінні поліції закликають повідомляти про заклади, в яких надаються незаконні послуги у сфері грального бізнесу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів