На Львівщині судитимуть шістьох наркоторговців

13:15 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, правоохоронці скерували до суду матеріали кримінального провадження щодо організованої злочинної групи, учасники якої продали наркотичних засобів на 560 тисяч гривень.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 29 квітня:

«Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Червоноградського міського відділу міліції спільно з працівниками слідчого відділення міськвідділу скерували до суду матеріали кримінального провадження щодо організованої злочинної групи, учасники якої продали наркотичних засобів на 560 тисяч гривень. Правоохоронці встановили, що неодноразово судимий 35-річний мешканець Червонограда організував злочинну групу з шести осіб, з яких 28- і 42-річна жінки.

Наркотичні засоби виготовлялися у помешканні однієї з жінок. У цьому ж приміщенні проживали її четверо дітей. Двоє з них – малолітні.

Начальник Червоноградського міського відділу МВС Володимир Калиш розповів також: «З червня 2014 року по січень 2015 року, ми задокументували майже 40 фактів збуту наркотичних засобів цією групою. Крім того, ми встановили, що за цей період часу вони виготовили наркотичних засобів на півмільйона гривень».

Матеріали кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) Кримінального кодексу України, частинами 2 та 3 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, частиною 3 статті 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України, частиною 3 ст.317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та частиною 1 статті 164 (ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) Кримінального кодексу України, скеровано на розгляд до суду. Усі учасники організованої злочинної групи перебувають під вартою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів