На Львівщині судитимуть двох рецидивістів за замах на життя

15:20 29 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.gp.gov.ua

Прокуратура Львівської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох рецидивістів, які вчинили замах на життя працівника поліції.

Про це повідомили в середу, 29 січня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли 3 вересня минулого року вдалось втекти двом рецидивістм, які відбували покарання у Миколаївській виправній колонії №50. Наступного дня 31-річний водій Жидачівського відділі поліції, повертаючись зі служби помітив біля мосту через ріку Стрий неподалік села Межиріччя двох чоловіків, які за орієнтуванням були дуже схожі на утікачів.

Чоловік зупинив підозрюваних і, представившись працівником правоохоронних органів, попросив пройти з ним у райвідділ для встановлення їх осіб. Зрозумівши, що втікати їм вже немає куди, рецидивісти почали чинити опір.

У ході конфлікту обвинувачені завдали потерпілому одного удару у грудну клітку ножем, чим завдали жертві травм. На місце злочину прибули правоохоронці й затримали розбійників.

Прокурори вже скерували до суду обвинувальний акт за частиною 2 статті 393 (втеча з місць позбавлення волі за попередньою змовою групою осіб) та за частиною 2 статті 28 та статтею 348 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, за попередньою змовою групою осіб). За вчинене обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавленнямволі.

Як інформував «ЩЛ», водій із Луцька травмував на Львівщині патрульного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів