На Львівщині судитимуть обвинуваченого у вбивстві

11:10 11 квітня 2019 р.

Золочівський районний суд

Золочівський районний суд
Фото: loda.gov.ua

Жителю Золочівщини загрожує довічне ув’язнення

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в четвер, 11 квітня: «За процесуального керівництва органів прокуратури області завершено досудове розслідування стосовно 32-річного мешканця Золочівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 13 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство). Подія трапилась у листопаді 2018 року в будинку товариша підозрюваного».

«32-річний, раніше судимий за умисне вбивство, зловмисник під час раптово конфлікту вдарив табуреткою по голові та тілу 39 -річного потерпілого, внаслідок чого той помер. При цьому обвинувачений перебував у стані алкогольного сп’яніння», – поінформували також  у прокуратурі.

«Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Золочівського районного суду Львівської області для розгляду по суті. В разі доведення вини чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі», – повідомили також  у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів