На Львівщині судитимуть контрабандиста наркотиків

11:40 24 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Митники знайшли в конструктивних елементахмотоцикла жителя Житомирської області 72 грами «кокаїну».

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в понеділок, 24 червня: «За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, слідчими УСБУ у Львівській області завершено досудове розслідування стосовно жителя Житомирської області, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичного засобу у особливо великих розмірах), яка передбачає позбавлення волі на строк до 12 років».

«3 березня чоловік приховав під час митного контролю і конструктивних елементах власного мотоцикла 72 грами «кокаїну». При цьому зловмисник використав засоби, що утруднюють виявлення контрабанди», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Проте, в ході поглибленого огляду транспортного засобу на пункті пропуску «Шегині», правоохоронці виявили та вилучили наркотик. Обвинувальний акт стосовно фігуранта скеровано для розгляду по суті у Мостиський районний суд», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів