На Львівщині судитимуть двох неповнолітніх

12:00 12 квітня 2019 р.

Будівля суду й прокуратури в Стрию

Будівля суду й прокуратури в Стрию
Фото: wikimapia.org

Троє дрогобичан можуть потрапити за ґрати на шість років.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в п’ятницю, 12 квітня: «За процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно трьох дрогобичан (серед яких двоє неповнолітніх) у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 185 (закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка),частиною 3 статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням в інше приміщення), частиною 2 статті 263 (незаконне носіння кастету без передбаченого законом дозволу), частиною 1 статті 357 Кримінального кодексу України(викрадення печатки)».

«Наприкінці грудня 2018 року двоє неповнолітніх зловмисників обікрали чотири магазини в Моршині, завдавши потерпілим матеріальної шкоди на суму майже 39 тисяч гривень. Крім цього, вказані особи у січні цього року через вікно проникли у ще один магазин та намагались заволодіти товарами та грошима на близько три тисячі гривень», – поінформували також у прокуратурі.
«У той час повнолітній правопорушник залишився на вулиці та стежив щоб їх ніхто не викрив. Проте, крадіям не вдалось довести намір до завершення, оскільки спрацювала системи охорони і їх затримали поліцейські», – розповіли також у прокуратурі.

«Під час огляду повнолітнього учасника виявлено викрадену печатку із магазину та кастет, який належить до холодної зброї. Фігурантам обрано запобіжні заходи: повнолітньому – тримання під вартою, неповнолітньому – домашній арешт. За вчинення інкримінованого злочину їм загрожує до шести років позбавлення волі», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів