На Львівщині спробували підкупити прикордонників

20:34 6 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Офіцери внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументували дві спроби надання неправомірної вигоди прикордонникам Мостиського загону.

Про це повідомили в суботу, 6 квітня, в Держприкордонслужбі України, де також розповіли: «Обидва випадки були зафіксовані в пункті пропуску «Шегині». Один з хабародавців намагався за гроші «домовитись» про сприяння у безперешкодному пропуску на виїзд з України до Польщі. Такі дії чоловік вчинив, оскільки під час прикордонного контролю на нього спрацювала база даних».

«Охоронці кордону встановили, що наш співвітчизник є боржником і відносно нього діяла заборона виїзду за межі держави. Аби все ж таки перетнути кордон чоловік запропонував 500 польських злотих», – поінформували також у ДПСУ.

«Ще один громадянин України запропонував інспектору прикордонної служби 100 євро. За неправомірну вигоду він хотів отримати сприяння в пропуску через кордон двох неповнолітніх дітей, на яких у матері не було нотаріально завіреної згоди від батька», – розповіли також у ДПСУ.

«В обох випадках прикордонники від неправомірної вигоди відмовились, а співробітниками внутрішньої та власної безпеки по Мостиському прикордонному загону направлені відповідні повідомлення до підрозділів поліції у Львівській області.Наразі слідчими оперативними групами проводяться невідкладні слідчі дії», – повідомили також у ДПСУ та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів