На Львівщині скоєно 50-те цього року вбивство

12:54 18 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: lenta-ua.net

Раніше судимий 18-річний мешканець Золочівського району забив до смерті 46-річного односельця.

Як повідомляє сьогодні відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 14 листопада до Золочівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на подвір‘ї власного будинку в одному зі сіл Золочівського району виявлено тіло 46-річного чоловіка. В ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що 14 листопада близько 01.00 години біля приміщення сільського магазину «Продукти» 18-річний чоловік, який вже був раніше судимий, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, побив «на грунті неприязних відносин» 46-річного односельця, який від отриманих множинних травм голови та тулуба помер.

Підозрюваного у вбивстві вже затримано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), яке передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Як інформував «ЩЛ», повідомляючи 14 листопада, що на Яворівщині внаслідок двох вогнепальних поранень загинула 20-річна дівчина, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС додав, що з початку року на Львівщині зареєстровано 49 вбивств. А відтак на Золочівщині скоєно вже 50-те.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів