На Львівщині схопили замовника вбивства

17:18 15 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці оголосили 47-річному стриянину підозру в замовленні вбивства адвоката з Київщини.

Про це повідомили в п’ятницю, 15 листопада, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що  47-річному стриянину інкримінують частину 3 статті 27, частину 1 статті 14, пункт 11 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (організація готування до вчинення вбивства на замовлення). Виконавець злочину сам розповів про цей факт правоохоронцям та погодився на співпрацю.

Замовником виявився 47-річний житель Стрия на Львівщині, який цьогоріч у жовтні запропонував колишньому учаснику позбавити життя свою жертву. Такі «послуги» він оцінив у сім тисяч доларів США, а також пообіцяв покрити усі інші, пов’язані із цим витрати.

Стриянин надав виконавцю усю необхідну інформацію – маршрут чоловіка, його розпорядок дня, дані про авто та відповідні світлини. Усі відомості отримав від ексдружини потенційної жертви, яка, до того ж, виявилась його коханкою.

Затримали лиходія «на гарячому» – коли той, передавав виконавцю обумовлену суму коштів. Спецоперацію здійснювали слідчі поліції Львівщини спільно з департаментом внутрішньої безпеки й департаментом стратегічних розслідувань Нацполіції України, за процесуального керівництва прокуратури Львівської області.

Як інформував «ЩЛ», 12 листопада у Львові затримали підозрюваного у вбивстві.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів