На Львівщині схопили озброєних наркоторговців

10:28 15 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці затримали в Стрию трьох причетних до збуту наркотиків і виявили та вилучили під час санкціонованих обшуків наркотичні засоби, зброю й боєприпаси.

Про це повідомили в середу, 15 травня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також поінформували: «Працівники Стрийського відділу поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури задокументували протиправну діяльність трьох місцевих мешканців, причетних до розповсюдження наркотичних речовин на території райцентру».

Начальник Стрийського відділу поліції Іван Малиш розповів: «Зловмисники діяли впродовж 2018-2019 років. Окрім того, у помешканні одного з них наркозалежні особи, придбавши наркотик, мали можливість відразу його вжити. Також маємо підстави стверджувати, що зловмисники причетні до незаконних дій зі зброєю та боєприпасами».

«Працівники Стрийського відділу поліції та спецпідрозділу «Корд» затримали 48-річного стриянина і двох його спільників віком 39 та 34 роки13 травня. Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканні старшого з них було виявлено розфасовані для продажу наркотичні засоби, а також зброю та боєприпаси», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«У кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) і частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, які передбачають позбавлення волі терміном до десяти років з конфіскацією майна, триває досудове розслідування. За рішенням суду усіх трьох фігурантів взято під варту», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів