На Львівщині схопили наркоторговця й уже скерували до суду справу на його «колегу за фахом»

11:39 14 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ye.ua

Як повідомили в четвер в прес-службі обласного управління МВС, у 34-річного мешканця Бродівського району вилучили три кілограми макової соломки, які, за цінами «чорного ринку», коштують майже 20 тисяч гривень.

11 травня, працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Червоноградського міського відділу міліції спільно з працівниками відділу державної служби охорони міськвідділу міліції викрили зловмисника, котрий намагався збути три кілограми макової соломки. Начальник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Червоноградського міського відділу міліції капітан міліції Василь Думич розповів: «Ним виявився 34-річний мешканець Бродівського району. Зловмисник вже був раніше судимим за наркотики на крадіжки. Зі слів підозрюваного, він приїхав у Червоноград, щоб продати макову соломку, яку сам вирощував». 

За цінами «чорного ринку» вартість вилученого наркотичного засобу становить близько 20 тисяч гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили сьогодні, 14 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС, де також інформують у четвер:

«Правоохоронці скерували до суду матеріали провадження щодо чоловіка, котрий намагався збути чотири кілограми марихуани. Згідно статті 307 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

У квітні працівники Радехівського райвідділу міліції викрили 39-річного мешканця Волинської області, котрий перевозив у своєму автомобілі марихуану. Як з’ясували правоохоронці, зловмисник мав намір продати наркотичний засіб на території Радехівського району. За цінами «чорного ринку», вартість цієї партії становить приблизно 150 тисяч гривень.

Матеріали кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, скеровано на розгляд до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів